Gezond voedsel uit eigen tuin

Een  tuin hoeft niet alleen voedsel voor dieren te leveren, het kan ook voor u een bron van voedsel zijn. Om zelf groente ter verbouwen hoeft u niet meteen een grote moestuin te hebben. Groenten, fruit en ook kruiden kunnen in de tuin geplant worden. Zo krijgt de tuin nog meer kleur en ziet het er nog natuurlijker uit.

Wat kunnen wij doen?

Groente en fruit uit eigen tuin
Wij leggen voor u een groentetuin aan en je kunt elke avond eten van je eigen, onbespoten aardbeiden, tomaten of sla. Super lekker en goedkoop! Geen ruimte voor een moestuin? Wij maken ook borders met groenteplanten of bessenstruiken.

Maak gebruik van natuurlijke combinaties
Sommige plantensoorten helpen elkaar om beter te presteren. Bijvoorbeeld Petunia’s zijn kleurrijk en ideaal in combinatieteelt. Zij bevorderen de groei van veel planten.

Kruiden hebben grote sierwaarde
Neem bloeiende kruiden of groenten voor de bereiding van de maaltijd. Voor hun heilzame werking of als product voor verzorging. De planten zijn veelzijdig toepasbaar en zijn daarom ook geschikt voor kleine tuinen en balkons. Kruiden kunnen worden geplant in borders, in potten of zelfs in kratten. Vaste groenten zijn gemakkelijk in onderhoud en vullen kale plekken in borders op.