VOEDSEL

Gezond voedsel uit eigen tuin.

Vrijblijvend advies?

Eten van eigen oogst.

Wilt u gezond eten van eigen oogst? Daar hoeft u niet meteen een grote moestuin voor te hebben. Groenten, fruit en ook kruiden kunnen ook in de siertuin geplant worden. Veel eetbare planten zien er bovendien erg mooi uit.

Wat kunnen wij doen?

Groente en fruit uit eigen tuin.

Als wij voor u een groentetuin aanleggen, dan kunt u elke dag eten van uw eigen, onbespoten aardbeien, tomaten of sla. Super lekker en goedkoop! Geen ruimte voor een moestuin? Wij maken ook borders met groenteplanten of bijvoorbeeld bessenstruiken.

Maak gebruik van natuurlijke combinaties.

Sommige plantensoorten helpen elkaar om beter te presteren. Petunia’s zijn bijvoorbeeld kleurrijk en ideaal in combinatieteelt. Zij bevorderen de groei van veel planten.

Groente en kruiden hebben grote sierwaarde.

Groente is gezond en kruiden geven smaak aan onze maaltijden. Maar de vaak prachtig bloeiende groenteplanten en snelgroeiende kruiden hebben ook een grote sierwaarde. De planten zijn bovendien geschikt voor kleine tuinen en balkons. Kruiden kunnen worden geplant in borders, in potten of zelfs in kratten. Vaste groenten zijn gemakkelijk in onderhoud en vullen kale plekken in borders op.

Kom snel langs voor een bakje koffie!

GEÏNSPIREERD OF GEÏNTERESSEERD GERAAKT?

Kom langs!