INSPIRATIE

Laat u inspireren!

Laat u inspireren door de voorbeeldtuinen op deze pagina. Wanneer wij voor u een tuin aanleggen, houden we altijd rekening met uw persoonlijke wensen en mogelijkheden. We maken in overleg een ontwerp voor uw tuin. Eenmaal aangelegd verzorgen wij ook graag het onderhoud.

Landelijke tuin door H&W Hoveniers

De landelijke tuin.

Deze grote, landelijke tuin heeft verschillende functies: fruithof, speeltuin en terras. Maar de tuin biedt ook in alle jaargetijden een mooi uitzicht. Met meerdere zitjes in zon en schaduw en met doorkijkjes die het landelijke effect versterken.

 

De Landelijke tuin

Villatuin door H&W Hoveniers

Villatuin.

In het ontwerp voor deze tuin zijn we uitgegaan van strakke zichtlijnen. De foto's van deze tuin laten zien dat beplanting ook heel goed tot zijn recht kan komen in een modern ontwerp.

 

Meer over Villatuin

Watertuin door H&W Hoveniers

Watertuin.

In deze strak vormgegeven tuin speelt een modene waterpartij de hoofdrol.

 

Ontdek de Watertuin

Natuurlijke tuin door H&W Hoveniers

Natuurlijke tuin.

Deze natuurlijke tuin is aantrekkelijk ingericht voor vlinders en bijen en wordt gekenmerkt door een breed kleurenpallet.

 

De Natuurlijke tuin

Bestrating door H&W Hoveniers

Bestrating.

Bestrating is er in vele soorten en maten. Van moderne, strakke tegels tot landelijke klinkers. H&W Hoveniers adviseert u graag over functionele en aantrekkelijke bestrating van uw tuin.

 

Meer over Bestrating

Kom snel langs voor een bakje koffie!

Maak een afspraak