H&W Hoveniers in Drachten

Tuinontwerp en -aanleg Drachten

Ik wil tuinadvies!

Hovenier Drachten

Op zoek naar een ervaren hovenier die je helpt met het creëren van je droomtuin? Maak kennis met H&W Hoveniers Drachten! Wij helpen je aan een professioneel tuinontwerp en onderhouden je tuin vervolgens met veel aandacht. Benieuwd naar wat wij voor jouw tuin en ideeën kunnen betekenen? Onze hoveniers adviseren je graag over de beste oplossing voor je tuin.

DIENSTEN

Diensten hoveniersbedrijf Drachten.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Dus is het belangrijk om te bepalen hoe jij je tuin wilt inrichten. Onze hoveniers geven je graag wat inspiratie en brengen jouw ideeën tot leven met een eigen moodboard. Zodra we de juiste stijl voor jouw (nieuwe) tuin hebben gevonden, gaan we aan de slag met een tuinontwerp; onze hoveniers schuiven aan de tekentafel en starten met een eerste ontwerp van jouw droomtuin. 

Zodra jij tevreden bent met het ontwerp, gaan onze hoveniers aan de slag met de aanleg van je tuin. Hierbij maken we gebruik van duurzame en kwalitatieve materialen. Meer weten? Neem contact op!

Inspiratie opdoen!

Diensten Hovenier Drachten

Ontwerp

De eerste stap naar je droomtuin is een ontwerp dat aansluit op jouw wensen en mogelijkheden. Dit ontwerp vormt de basis voor het creëren van een buitenruimte die perfect past bij je persoonlijke stijl en beschikbare ruimte.

Lees meer

Aanleg

Tevreden met jouw unieke ontwerp? Onze hoveniers gaan aan de slag met de aanleg van de tuin. Ze zullen met zorg en toewijding elk element van het ontwerp realiseren.

Lees meer

Onderhoud

Om het hele jaar optimaal van je tuin te genieten, is regelmatig tuinonderhoud belangrijk. Tuinonderhoud is essentieel om de schoonheid en gezondheid van je buitenruimte te behouden. 

Lees meer

Bedrijfstuin

De tuin is het visitekaartje van je bedrijf. Daarnaast zorgt een groene bedrijfstuin voor een plezierige werkomgeving voor je medewerkers.

Lees meer

Periodiek tuinonderhoud

Om het hele jaar optimaal te kunnen genieten van je tuin, is regelmatig tuinonderhoud belangrijk. H&W Hoveniers staat voor je klaar en helpt je bij het behouden van een schitterende buitenruimte waar jij elk seizoen van kunt genieten.

Tuinonderhoud is belangrijk om je tuin schoon en gezond te houden. Bij H&W Hoveniers begrijpen we het belang van een goed onderhouden tuin en bieden we verschillende diensten aan om ervoor te zorgen dat je groene oase in topconditie blijft.

Als tijd of groene vingers bij u ontbreken kunt u kiezen voor periodiek tuinonderhoud. Wij komen dan langs en inventariseren uw buitenruimte. Vervolgens maken we een onderhoudsplan waarbij H&W Hoveniers de onderhoudswerkzaamheden regelmatig uitvoert.

Meer lezen

Tuinontwerp Drachten

Tuinontwerp Drachten

Op zoek naar een tuinontwerp? De eerste stap op weg naar je droomtuin is een tuinontwerp dat volledig is afgestemd op je wensen en mogelijkheden. H&W Hoveniers helpt je graag bij de zoektocht naar het unieke karakter van je nieuwe tuin. Dit begint aan de tekentafel, waar we op basis van een moodboard een passend tuinontwerp maken. Wil je ook een tuinontwerp op maat? Neem contact op en ontdek de mogelijkheden!

Meer lezen

Tuinaanleg Drachten

Tuinaanleg in Drachten

Op zoek naar een tuinontwerp? De eerste stap op weg naar je droomtuin is een tuinontwerp dat volledig is afgestemd op je wensen en mogelijkheden. H&W Hoveniers helpt je graag bij de zoektocht naar het unieke karakter van je nieuwe tuin. Dit begint aan de tekentafel, waar we op basis van een moodboard een passend tuinontwerp maken. Wil je ook een tuinontwerp op maat? Neem contact op en ontdek de mogelijkheden!

Meer lezen

Boomverzorging Drachten

De bomen in je tuin hebben regelmatig verzorging nodig. Denk aan het snoeien van de bomen om op die manier gezonde groei te bevorderen. Boomverzorging gebeurt met zorg en precisie, waarbij we rekening houden met de natuurlijke groeipatronen van de boom. Op onze pagina over bomen lees je daar meer over.

Lees meer

Tuinrenovatie plannen

Voldoet je tuin niet meer aan je verwachtingen? Of wil je de verwaarloosde delen van je tuin aanpakken? Onze hoveniers kijken graag met je mee naar de mogelijkheden, en houden altijd rekening met de ruimte en mogelijkheden voor een tuinrenovatie. Wij staan klaar om je buitenruimte nieuw leven in te blazen. Meer weten? Neem gerust contact op!

Onderhoud bedrijfstuin

Onderhoud bedrijfstuin

Wil je een bedrijfstuin die er goed verzorgd bij ligt? Kies dan voor duurzaam onderhoud van H&W Hoveniers. Onze hoveniers helpen je ook bij het aanleggen van jouw bedrijfstuin. Ontdek de voordelen van een bedrijfstuin:

  • Maak een representatieve indruk op zakelijke relaties.
  • Draag bij aan het herstel van de biodiversiteit.
  • Kies voor een plezierige werkomgeving voor je medewerkers.

Transformeer jouw buitenruimte met onze hoveniers in Drachten

Ontdek de nieuwste tuinontwerp trends in tuinaanleg en transformeer je buitenruimte! Of je nu op zoek bent naar een duurzame tuin, een natuurlijk ontwerp die in harmonie is met de omgeving of juist een oase van groen wilt aanleggen en kiest voor een ecologische tuin, onze hoveniers denken graag met je mee!

 

Wat kost het inschakelen van een hovenier?

Wij begrijpen dat je vooraf een indicatie wilt ontvangen van de kosten voor de aanleg of onderhoud van jouw tuin. Daarom ontvang je altijd vrijblijvend een prijsopgave, waarbij we rekening houden met je wensen en mogelijkheden.

Professionele hovenier

Voordelen van het inhuren van een professionele hovenier

Het inhuren van een professionele hovenier in Drachten heeft veel voordelen. Onze ervaren hoveniers brengen niet alleen hun expertise met zich mee, maar ook een passie voor het creëren van duurzame buitenruimtes. De voordelen van het inhuren van een professionele hovenier zijn: 

  • Een hovenier kan je adviseren over de beste plantensoorten, ontwerpstijlen en tuinindeling die passen bij je specifieke behoeften en budget.
  • Met het inhuren van een hovenier bespaar je tijd en houd je meer vrije tijd over om van je tuin te genieten.
  • Een goed ontworpen en onderhouden tuin kan de waarde van jouw woning verhogen, mocht je ooit besluiten het te verkopen.

Tuinonderhoud

Het onderhouden van je tuin biedt verschillende voordelen. Regelmatig tuinonderhoud zorgt ervoor dat je buitenruimte er op zijn best uitziet, wat het plezier en de ontspanning die je uit je tuin haalt, vergroot. Maar er zijn nog een aantal voordelen:

  • Voorkomen van extra kosten: Het uitstellen van tuinonderhoud kan op de lange termijn leiden tot hogere kosten. Door regelmatig uw tuin te onderhouden voorkom je deze kosten. 
  • Met onderhoud aan je tuin voorkom je problemen zoals onkruidgroei.
Duurzaam tuinieren Drachten

Duurzaam tuinieren

Duurzaam tuinieren is een trend die goed aansluit op onze aanpak en waarden. Het is algemeen bekend dat een groene en duurzame tuin bijdraagt aan de biodiversiteit en het milieu. Daarom zetten wij ons in om duurzame ontwerpen en materialen terug te brengen in al onze tuinprojecten. Wil je meer weten over duurzaam tuinieren? Laat je dan adviseren door onze hoveniers.

Het vinden van de beste hovenier in Drachten

Het kiezen van de juiste hovenier is belangrijk voor een geslaagd tuinproject. Maar waar moet je precies op letten? Dat vertellen we je graag! 

Begin met het bepalen van je wensen; wil je een nieuwe tuin aanleggen of heeft jouw huidige tuin (regelmatig) onderhoud nodig? Zodra je dit helder hebt, vergelijk je verschillende hoveniers in de omgeving.

Kijk hierbij ook naar keurmerken. Onze hoveniers voldoen aan kwaliteitseisen en zijn aangesloten bij de branchevereniging voor groenondernemers. Dit verzekert je van een professionele dienstverlening. Onze hoveniers geven je graag advies!

Vrijblijvend advies

Wat klanten over ons zeggen

Bekijk alle ervaringen