Bedrijfstuinen door H&W Hoveniers

BEDRIJFSTUINEN

De tuin als visitekaartje voor uw bedrijf.

Meer weten?

Een goede eerste indruk.

Als ondernemer weet u als geen ander dat de eerste indruk bepalend is voor de mening die een potentiële klant van u vormt. Uw bedrijf wordt daarbij niet alleen op inhoud, maar ook op het uiterlijk beoordeeld. De tuin is daardoor voor een groot deel het visitekaartje van uw bedrijf en het is belangrijk dat uw klanten en relaties een goede eerste indruk van uw onderneming krijgen.

Praktische bedrijfstuin

PRAKTISCHE BEDRIJFSTUIN

Uw bedrijfstuin volledig uitgedacht.

De tuin moet daarnaast ook praktisch zijn. U wilt bijvoorbeeld dat de beplanting een parkeerplaats of een loods van de buren aan het zicht onttrekt. Het onderhoud is belangrijk, maar mag niet te zwaar op de bedrijfskosten drukken. Daar houden we dus vanaf de tekentafel al rekening mee.

Tuinonderhoud bedrijfstuin

PROFESSIONEEL TUINONDERHOUD

Wij verzorgen regelmatig tuinonderhoud.

Een goed onderhouden bedrijfstuin is essentieel om een goede indruk achter te laten. Naast het ontwerp, kunnen we ook een onderhoudscontract met u afsluiten waarbij H&W Hoveniers de onderhoudswerkzaamheden zoals onkruidbestrijding regelmatig uitvoert. Samen met u bepalen we welke onderhoudswerkzaamheden wij voor u verrichten. Zo staat uw bedrijfstuin er altijd netjes bij.

REGELMATIGE BOOMVERZORGING

Uw bomen in topconditie.

Naast onkruidbestrijding doen wij ook boomverzorging. Bomen rondom een bedrijfspand zorgen voor een gastvrije en groene omgeving, voor zowel potentiële klanten als uw werknemers. Om gezonde groei te bevorderen, ziektes te bestrijden en te voorkomen en een veilige, rustgevende omgeving te behouden, is regelmatige boomverzorging essentieel. Zo toont u zich als duurzaam en milieubewust bedrijf voor potentiële klanten en werknemers.

CONTACT

Onze ervaring, uw bedrijfstuin.

Kortom, een bedrijfstuin is iets anders dan een tuin bij een woonhuis. Het stelt andere eisen aan het ontwerp en het beplantingsplan en als klant heeft u er andere verwachtingen bij. H&W Hoveniers begrijpt dat als geen ander en adviseert u graag vanuit onze jarenlange ervaring.

Wilt u meer informatie? Wij informeren u graag over de mogelijkheden in een persoonlijk gesprek. Vul uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Deze site wordt beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy-beleid en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.