Bedrijfstuinen H&W Hoveniers

BEDRIJFSTUINEN

Een goede eerste indruk

Contact

Een goede eerste indruk

Op zoek naar een representatieve en duurzame bedrijfstuin? Kies dan voor de aanleg van een nieuwe bedrijfstuin of het opstellen van een onderhoudsplan door H&W Hoveniers. Jouw tuin is hét visitekaartje voor klanten en relaties, en daarom is het essentieel om een goede eerste indruk achter te laten. Onze ervaren hoveniers zorgen ervoor dat jouw bedrijfstuin er altijd verzorgd bijligt.

Ontwerp bedrijfstuin

VAN ONTWERP TOT REALISATIE

Bedrijfstuin ontwerp

Is jouw bedrijfstuin toe aan een nieuw ontwerp? Of beschik je over een nieuw kantoor waar nog geen bedrijfstuin aanwezig is? Onze hoveniers ontwerpen of renoveren jouw bedrijfstuin en maken graag een schets die past bij de uitstraling van je bedrijf.

De tuin moet natuurlijk vooral praktisch zijn. Denk aan ruimte voor parkeren, vergaderen of beplanting voor een groene werkomgeving. Ontdek de mogelijkheden en neem contact met ons op!

Contact

Tuinonderhoud bedrijfstuin

TUINONDERHOUD BEDRIJFSTUIN

Onderhoudsvrije bedrijfstuin

Wij ontwerpen duurzame tuinen; dat betekent dat we uitsluitend gebruikmaken van kwalitatieve materialen en planten met een lange levensduur. Zo kunnen jij, je collega’s en relaties het hele jaar door genieten van een verzorgde bedrijfstuin. Natuurlijk heeft je bedrijfstuin regelmatig een beetje liefde en aandacht nodig. Daarom stellen onze hoveniers graag een onderhoudsplan op.

Bedrijfstuin kantoor

BEDRIJFSTUIN

Verlenging van het kantoor

In een bedrijfstuin wordt gewerkt, vergaderd en gepauzeerd. De tuin is daarnaast een plek om even op te laden. Een groene werkomgeving heeft dan ook een positief effect en zorgt voor een lager stressniveau en een hogere productiviteit. Een goed ontworpen bedrijfstuin draagt niet alleen bij aan de functionaliteit van de buitenruimte, maar ook aan het welzijn en de prestaties van de medewerkers.

Tuinadvies

Aanpak

Voordat we je bedrijfstuin ontwerpen, gaan we om tafel om je wensen en mogelijkheden in kaart te brengen. Tijdens het ontwerp houden we rekening met de uitstraling van je kantoor, het budget en de ligging. Het tuinontwerp omvat een uitgebreide schets van alle elementen die jouw bedrijfstuin vormgeven.

Waar leggen we bestrating?
Welke soorten planten passen bij de aanleg van je nieuwe tuin?

Een tuinontwerp bestaat uit een volledige inventarisatie van alle materialen en mogelijkheden.

 

Boomverzorging

Wist je dat struiken en bomen sterker blijven wanneer je ze snoeit? Door regelmatig te snoeien, bevorder je een gezonde groei en zorg je voor stevige takken. Op die manier komen je planten, struiken en bomen beter de winter door. Het najaar is dus een periode van voorbereiding op de winter. Het hele jaar door genieten van je tuin? Onze hoveniers helpen je graag aan onderhoudsplan dat past bij je bedrijf en mogelijkheden.

 

Onderhoudsplan aanvragen

CONTACT

Aan de slag!

Wil je meer informatie? Laat je informeren over de mogelijkheden!

Deze site wordt beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy-beleid en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.