Tuinonderhoud H&W Hoveniers

H&W Hoveniers

Tuinonderhoud

Vrijblijvend tuinadvies

Tuinonderhoud

Zie je door de onkruid de tuin niet meer? Schakel onze hoveniers in! Jouw tuin leeft, en om er het hele jaar van te kunnen genieten, is regelmatig onderhoud belangrijk. Heb je geen groene vingers? Geen zorgen, onze hoveniers stellen graag een goed onderhoudsplan voor je op. Ook voor bedrijfstuinen ben je bij H&W Hoveniers aan het juiste adres.

Onderhoudsplan voor regelmatig onderhoud

TUINONDERHOUD

Tuinonderhoud voor elk seizoen

Heerlijk, dat zonnetje. Langzaam maar zeker geniet je weer van je tuin. We hebben het hier natuurlijk over het voorjaar. Het seizoen waarin jouw tuin zich klaarmaakt om tot volledige bloei te komen. Daarom is het belangrijk om je tuin een beetje te helpen; denk aan nieuwe voedingstoffen door bemesting, meer ruimte door te snoeien en wellicht wat nieuwe planten, zodat je in de zomer weer volop kunt genieten van je tuin.

In de zomer heeft de tuin minder onderhoud nodig. Het is dan vooral een kwestie van bijhouden. Bijvoorbeeld door het gazon regelmatig te maaien en struiken en bomen te snoeien. Onze hoveniers helpen je graag met dit onderhoud!

Tuinonderhoud met professioneel gereedschap

ONDERHOUD NAJAAR

Tuinonderhoud herfstseizoen

Wist je dat struiken en bomen sterker blijven wanneer je ze snoeit? Door regelmatig te snoeien, bevorder je een gezonde groei en zorg je voor stevige takken. Op die manier komen je planten, struiken en bomen beter de winter door. Het najaar is dus een periode van voorbereiding op de winter.

Het hele jaar door genieten van je tuin? Onze hoveniers helpen je graag aan onderhoudsplan dat past bij je wensen en behoeften.

Contact

Onderhoudsplan

ONDERHOUD DAT PAST BIJ JE TUIN

Onderhoudsplan voor tuinonderhoud

Geen tijd voor het onderhouden van je tuin of bedrijfstuin? Onze hoveniers helpen je met het verzorgen van je tuin, het hele jaar door! Bijvoorbeeld met een onderhoudscontract, zodat je nooit voor verassingen komt te staan. Onze hoveniers komen dan regelmatig langs om je tuin wat liefde en aandacht te geven. Meer weten? Neem vrijblijvend contact op!

Kies voor een levendige tuin met tuinonderhoud

Wij hebben het gereedschap en de vakkennis om jouw tuin te voorzien van onderhoud. En omdat elke tuin uniek is, bepalen we samen op voorhand welke onderhoudswerkzaamheden we verrichten.

Is jouw tuin toe aan renovatie? Ook dan denken onze hoveniers graag met je mee!

 

Tuinonderhoud plannen

Kom snel langs voor een bakje koffie!

GEÏNSPIREERD OF GEÏNTERESSEERD GERAAKT?

Maak een afspraak