Tuinaanleg hoveniersbedrijf Drachten

TUINAANLEG

De aanleg van uw groene oase.

Vrijblijvend advies?

Van plan tot uitvoering.

Met onze jarenlange ervaring, gedegen vakkennis en niet te vergeten een grote dosis passie en enthousiasme voor alles wat groeit en bloeit, gaan we graag aan de slag om uw tuin aan te leggen. Voor we beginnen, maken we een uniek tuinontwerp, gebaseerd op uw wensen en mogelijkheden. Uw tuin is van het eerste idee tot en met het onderhoud in goede handen bij H&W Hoveniers.

Tuinaanleg met levend groen

TERRAS EN GROEN

Liefde voor levend groen.

Sierbestrating, een veranda, een mooie houten schutting, een blokhut of waterpartijen. H&W Hoveniers legt het allemaal voor u aan. Vraagt u ons echter waar ons hart ligt, dan hoeven wij niet lang na te denken. Wij zijn hoveniers door onze liefde voor levend groen, de bomen, planten en bloemen in uw tuin. Wij zullen er dus altijd voor zorgen dat uw tuin leeft.

Tuinaanleg met diverse planten

FLEXIBEL

Ruime keuze planten en materialen.

H&W Hoveniers gebruikt binnen elk budget planten van topkwaliteit en biedt u de keuze uit een ruime sortering materialen voor de niet-levende onderdelen van uw tuin. Daarnaast zijn we flexibel voor wat betreft de oplevering van uw tuin. We kunnen alles in één keer opleveren of we maken in overleg met u een plan waarin zowel de oplevering als de betaling gefaseerd is.

Tuinaanleg voor bestaande tuin

TUINRENOVATIE

Bestaande tuinen weer als nieuw.

Naast aanleg van nieuwe tuinen is H&W Hoveniers ook uiterst deskundig op het gebied van de renovatie van bestaande tuinen. Vanuit onze vakkennis houden we rekening met de omgeving en bepalen we samen met u welke waardevolle elementen uit uw bestaande tuin behouden kunnen worden.

Kom snel langs voor een bakje koffie!

GEÏNSPIREERD OF GEÏNTERESSEERD GERAAKT?

Maak een afspraak