Tuinaanleg hoveniersbedrijf Drachten

TUINAANLEG

Transformeer je buitenruimte

Vrijblijvend tuinadvies

Complete tuinaanleg

Ben je op zoek naar een nieuwe tuin? Met onze jarenlange ervaring en vakkennis gaan we graag aan de slag om jouw droomtuin aan te leggen. Voordat we beginnen, schetsen we een uniek tuinontwerp, gebaseerd op je wensen en mogelijkheden. Vervolgens verzorgen onze hoveniers de complete tuinaanleg. Benieuwd naar de mogelijkheden? We komen graag bij je langs voor een vrijblijvend advies.

Soorten tuinaanleg

ONDERHOUDSVRIENDELIJKE TUINEN

Soorten tuinaanleg

Als je besluit te kiezen voor een nieuwe tuin van H&W Hoveniers, kies je voor een onderhoudsvriendelijke tuin. Wij maken namelijk gebruik van duurzame materialen bij de aanleg van je tuin. Een tuin met veel groen en weinig onderhoud? Ook dat is mogelijk! H&W Hoveniers gebruikt planten van topkwaliteit binnen elk budget.

Overweeg je een levendige tuin met veel groen en water, of past een landelijke tuin met diverse functies zoals een veranda of blokhut beter bij je woning? Onze hoveniers kijken graag met je mee en stellen vooraf een tuinontwerp op, gebaseerd op jouw wensen en mogelijkheden.

Vrijblijvend advies

Opties tuinaanleg

FLEXIBEL

Wat zijn de opties voor tuinaanleg?

De mogelijkheden voor tuinaanleg zijn eindeloos, waardoor je jouw tuin perfect kunt afstemmen op je wensen en behoeften. Denk hierbij aan het creëren van een sfeervolle veranda, zodat je zelfs bij ongunstig weer volop kunt genieten van je tuin. Overweeg ook het plaatsen van een prachtige houten schutting, een stijlvolle blokhut of een verfrissende waterpartij; onze ervaren hoveniers nemen graag de realisatie van al deze elementen voor hun rekening.

Tuinrenovatie

BESTAANDE TUINEN WEER ALS NIEUW!

Tuinrenovatie

Naast het aanleggen van een nieuwe tuin, is H&W Hoveniers ook ervaren in renovatie van bestaande tuinen. Vanuit onze vakkennis bepalen we samen welke elementen uit je bestaande tuin kunnen worden meegenomen in een renovatie. Is jouw tuin toe aan een nieuw ontwerp? Neem vrijblijvend contact op!

Contact

Kosten tuinaanleg

KOSTEN TUINAANLEG

Wat kost tuinaanleg?

Plannen om een nieuwe tuin aan te leggen? Wij begrijpen dat je vooraf een indicatie wilt ontvangen van de kosten voor de aanleg of onderhoud van jouw buitenruimte. Daarom ontvang je altijd vrijblijvend een prijsopgave, waarbij we rekening houden met je wensen en mogelijkheden.

Aanleg van een groen dak

Een groendak, ook bekend als vegetatiedak of sedumdak, is simpelweg een dak bedekt met planten. En het wordt steeds populairder in Nederland. Een groen dak zorgt namelijk voor isolatie van de woning en beschermt het dak tegen allerlei weersomstandigheden. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een groen dak? We hebben een artikel geschreven waarin je meer kunt lezen over de mogelijkheden en voordelen van een groen dak.

Lees ''De voordelen van een groen dak'

Aanpak tuinaanleg

Heb je een idee voor je nieuwe tuin? Dan gaan we samen aan de slag met het maken van een moodboard. Vervolgens meten we je tuin in en begint onze ontwerper met een eerste schets. Tevreden? Dan gaan onze hoveniers aan de slag met de aanleg van jouw droomtuin. Nadat je nieuwe tuin is aangelegd, bieden we ook tuinonderhoud aan om de schoonheid en gezondheid van je tuin te behouden. Tuinadvies nodig? Neem vrijblijvend contact op!

Contact

Kom snel langs voor een bakje koffie!

GEÏNSPIREERD OF GEÏNTERESSEERD GERAAKT?

Maak een afspraak