levende tuin

Over ons

Vanuit een groot enthousiasme voor alles wat groeit en bloeit, zet H&W Hoveniers zich vol energie in voor uw levende tuin. Bij het creƫren van uw eigen stukje groen aan huis kunt u dan ook altijd rekenen op de deskundigheid van compagnons Sippe Hofstede en Ido Funcke en het team van H&W Hoveniers.

Hun dienstverlening begint bij een tuinontwerp dat volledig is toegesneden op uw wensen en mogelijkheden. Dat ontwerp wordt aangelegd met materialen van hoge kwaliteit. Alles wat mooi is en mooi moet blijven heeft aandacht nodig. Daarom kunt u ook voor tuinonderhoud een beroep doen op het hoveniersbedrijf uit Drachten.

Vraag ons ook eens naar een van onze andere specialismen, zoals de renovatie van uw bestaande tuin waarbij zoveel mogelijk materialen en beplanting worden hergebruikt. Maar ook het aanleggen van vijvers en waterpartijen, de zorg voor uw bedrijfstuin en duurzame onkruidbestrijding zijn bij ons in goede handen. H&W Hoveniers is lid van de Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners.