Tuinontwerp hoveniersbedrijf Drachten

TUINONTWERP

Een uniek tuinontwerp

Vrijblijvend tuinadvies

Een unieke tuinschets

De eerste stap voor de realisatie van je droomtuin, is een tuinontwerp dat past bij je wensen en mogelijkheden. Zo’n ontwerp geeft je een goed beeld van de mogelijkheden voor jouw nieuwe tuinaanleg. Onze hoveniers maken een uniek tuinontwerp met de hand, waarbij ze elk detail uitwerken in een volledige schets.

DUURZAAM TUINONTWERP

Waarom een tuinontwerp van H&W Hoveniers?

Denk je aan een nieuwe aanleg voor je tuin, maar heb je nog geen idee wat de mogelijkheden zijn en welke materialen zorgen voor de juiste uitstraling? Een tuinontwerp van H&W Hoveniers geeft je inspiratie en helpt je bij het vormgeven van jouw droomtuin.

Bij H&W Hoveniers ontwerpen we duurzame tuinen. Dat betekent dat wij uitsluitend gebruik maken van kwalitatieve materialen en planten met een lange levensduur. Onze hoveniers houden rekening met het toekomstige onderhoud van je tuin. Bij H&W Hoveniers krijg je: 

  • Een unieke schets van je toekomstige tuin.
  • Een ontwerp dat past bij je wensen en mogelijkheden.
  • Een tuinontwerp met kwalitatieve materialen voor een lange levensduur van je tuin.
tuinontwerp hoveniersbedrijf

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN

Waar bestaat een tuinontwerp uit?

Voordat we je tuin ontwerpen, gaan we om tafel om je wensen in kaart te brengen. Tijdens het ontwerp houden we rekening met de mogelijkheden, je budget, de ligging van de tuin en de bodemsamenstelling.

Het tuinontwerp omvat een uitgebreide schets van alle elementen die jouw tuin vormen.

Waar leggen we bestrating?
Welke soorten planten passen bij de aanleg van je nieuwe tuin?

Een tuinontwerp bestaat uit een volledige inventarisatie van alle materialen en mogelijkheden.

Beplantingsplan

INSPIRATIE, INZICHT EN ONTWERP

Tuinontwerp: zo pakken we het aan

Een tuinontwerp begint met het in kaart brengen van je wensen en mogelijkheden. Heb je een idee voor een nieuwe tuin? Dan gaan we samen aan de slag met het maken van een moodboard. Vervolgens gaan we je tuin inmeten en start onze tuinontwerper met een eerste schets.

Tevreden? Dan gaan we dit ontwerp perfectioneren door de juiste elementen eraan toe te voegen. Denk hierbij aan een beplantings- en verlichtingsplan. Vervolgens ontvang je een offerte voor de uitvoering van het tuinontwerp.

Vrijblijvend advies

Tuinontwerp voor professionele tuinaanleg

ONTWERP OP MAAT

Een tuinontwerp voor elk type tuin

Of je nu op zoek bent naar een moderne tuin of een gezinstuin, onze hoveniers zorgen voor een uitgebreid tuinontwerp dat aansluit op je wensen. We bieden tuinontwerpen in diverse specifieke tuinstijlen. H&W heeft ervaring in het aanleggen van diverse tuinen, zowel klein als groot.

Tuinontwerp voor tuinrenovatie

PROFESSIONEEL TUINONTWERP

Wat kost een tuinontwerp?

Wij begrijpen dat je vooraf een indicatie wilt ontvangen van de kosten voor de aanleg of onderhoud van je buitenruimte. Daarom ontvang je altijd vrijblijvend een prijsopgave, waarbij we rekening houden met je wensen en mogelijkheden.

Vrijblijvend advies

Aandachtspunten ontwerp

Naast dat onze hoveniers letten op het gebruik van duurzame materialen, zorgen we ervoor dat je tuin een unieke uitstraling krijgt. Wij kijken graag met je mee naar de juiste verhoudingen, kleuren en blikvangers voor in jouw tuin. Daarnaast kijken we bij een ontwerp ook naar de lichtinval en schaduwplekken in je tuin. Meer weten? Neem contact op!

Contact

Kom snel langs voor een bakje koffie!

GEÏNSPIREERD OF GEÏNTERESSEERD GERAAKT?

Maak een afspraak