Tuinontwerp hoveniersbedrijf Drachten

TUINONTWERP

Een tuinontwerp volledig afgestemd op uw wensen.

Vrijblijvend advies?

Een uniek tuinontwerp.

De eerste stap op weg naar uw ideale tuin is een tuinontwerp dat volledig is afgestemd op uw wensen en mogelijkheden. Een uitgewerkt ontwerp geeft u de informatie die nodig is om de juiste beslissingen te nemen over uw tuin. H&W Hoveniers heeft de ervaring en deskundigheid die nodig zijn om een gedegen tuinontwerp te maken dat de perfecte basis vormt voor de aanleg van uw tuin.

Tuinmogelijkheden in het tuinontwerp

WENSEN & MOGELIJKHEDEN

We brengen uw wensen in kaart.

Allereerst gaan we met u om tafel om uw wensen in kaart te brengen. Hierbij houden we uiteraard rekening met de mogelijkheden, waarbij onder andere uw budget, de ligging van de tuin en de bodemsamenstelling een rol spelen.

Beplantingsplan

EEN UITGEWERKT BEPLANTINGSPLAN

We houden rekening met toekomstig onderhoud.

Een ander belangrijk aspect is het toekomstige onderhoud. Het ontwerp houdt er rekening mee of u meer of minder tijd kwijt wilt zijn met het onderhoud van uw tuin. Ook de beplanting draagt daaraan bij. Het belang van een goed beplantingsplan is sowieso niet te onderschatten. De juiste planten op de juiste plaats zijn een voorwaarde voor een tuin die klopt.

Tuinontwerp voor professionele tuinaanleg

WELOVERWOGEN KEUZE

Vertaling van moodboard naar schetsen.

De uitkomsten van ons gesprek vertalen we naar een moodboard. Aan de hand van afbeeldingen brengen we de sfeer van uw toekomstige tuin over. Zijn we het daarover eens dan maken we een aantal schetsen waaruit u een keuze kunt maken. Daarna volgen de definitieve tekening en het beplantingsplan en op basis daarvan leggen we uw tuin graag voor u aan!

Tuinontwerp voor tuinrenovatie

AANLEG OF RENOVATIE?

We zijn ook gespecialiseerd in tuinrenovatie.

H&W Hoveniers ontwerpt niet alleen nieuwe tuinen, maar is ook gespecialiseerd in tuinrenovatie. Bij het ontwerp voor een renovatie komt veel vakkennis kijken. We houden daarbij rekening met de omgeving en bepalen samen met u welke waardevolle elementen uit uw bestaande tuin behouden kunnen worden.

Kom snel langs voor een bakje koffie!

GEÏNSPIREERD OF GEÏNTERESSEERD GERAAKT?

Maak een afspraak