Vijvers en waterpartijen aanleggen

VIJVERS EN WATERPARTIJEN

Breng leven in uw tuin.

Vrijblijvend advies?

Unieke waterpartijen.

Ook voor vijvers en waterpartijen bent u bij ons aan het goede adres. Zwemvijvers, koi-vijvers en gemengde vijvers: in overleg met u kunnen wij altijd een vijver ontwerpen en aanleggen die optimaal bij uw tuin past. Een mix van jarenlange ervaring met vijvers en frisheid en creativiteit zorgen er voor dat uw vijver altijd gedegen en deskundig ontworpen en aangelegd wordt!

Verhouding en evenwicht vijver

VERHOUDING & EVENWICHT

Vijver als onderdeel van uw tuin.

De vijver maakt een heel belangrijk deel uit van de tuin. Daarmee moet al vanaf het begin rekening worden gehouden. De vijver en de omvang en indeling daarvan moeten bij de tuin passen. Daarbij zijn ‘verhouding' en ‘evenwicht' kernwoorden; alles moet in verband met elkaar staan. De belijning van de tuin en de vijver - het in kaart brengen van de hoofdlijnen van de tuin en de vijver - zijn daarom bij H&W Hoveniers erg belangrijk. Want, de vijver is de body van de tuin.

Deskundigheid vijvers en waterpartijen

DESKUNDIGHEID

Ons oog voor details.

H&W Hoveniers werkt bij ieder project met hart en ziel aan de vijvers. "Prachtig'', zo vindt men bij H&W het werken aan een vijver of waterpartij. "Een vijver trekt mensen en brengt heel veel leven in een tuin. Het is één van de mooiste elementen die een tuin kan bevatten.''

Daarbij blijft oog voor de details belangrijk. Het gaat om de kleine dingen. Díe kunnen de vijver zo mooi maken. Juist voor die details heeft H&W Hoveniers oog. Daarvoor moet je ervaring hebben opgebouwd en dat is wat dit bedrijf kan bieden: ervaring met oog voor kwaliteit en details.

Folies & Platen.

ELASTISCH & DUURZAAM

Folie dat ideaal is voor mogelijke uitbreidingen.

Wij werken met verschillende soorten materialen en mechanismen. Het folie dat wij gebruiken bij de aanleg van een vijver, is vaak van het merk Ecolan. Dit is kwalitatief zeer sterk folie met dertig jaar materiaalgarantie. Het folie kan op maat gemaakt worden en is erg elastisch. Bovendien is het gemakkelijk om de vijver uit te breiden. Er kan eenvoudig een stuk aan het folie gemaakt worden.

PASSEND ADVIES

PVC folie om binnen budget te blijven.

Ecolan is een groot verschil met PVC-folie. Dit folie is van mindere kwaliteit en wordt vaak poreus en hard. Wanneer je na een aantal jaar de vijver uit zou willen breiden, moet de vijver vaak compleet met nieuw folie worden bekleed.

De prijs van dit folie is echter iets lager. Dat maakt dat klanten desgewenst hun vijver ook met deze soort folie kunnen bekleden. Uiteraard verschaft H&W Hoveniers de klant passend advies, zodat ze een afgewogen beslissing kunnen nemen.

MODERNE OPLOSSING

Stevige kunststofplaten voor zwembaden en vijvers.

Daarnaast gebruikt H&W Hoveniers ook HDPE-platen. Hier gaat het om kunststofplaten die ingelast worden. HDPE platen zijn in de kleuren zwart, blauw en wit verkrijgbaar en worden steeds vaker toegepast in vijvers en zwembaden. 

Kom snel langs voor een bakje koffie!

GEÏNSPIREERD OF GEÏNTERESSEERD GERAAKT?

Maak een afspraak