Aanleg van uw tuin

Bij H&W Hoveniers werken enthousiaste en vakkundige ambachtslieden met ruime ervaring. Het personeel inventariseert persoonlijk uw wensen en draagt bovendien zorg voor het ontwerp, de aanleg en eventueel het onderhoud van uw tuin, vijver of waterpartij. Deze mate van betrokkenheid is voor u een groot voordeel en garandeert een perfecte uitvoering waarin niets aan toeval wordt overgelaten.

H&W Hoveniers gebruikt binnen elk budget planten van topkwaliteit en biedt u de keuze uit een ruime sortering materialen zoals natuursteen, gebakken materiaal, hardhout en zink.

De oplevering is flexibel. De tuin kan in één keer of juist gefraseerd opgeleverd worden met de mogelijkheid om gespreid te betalen. Dit zodat u straks zorgeloos van uw tuin kunt genieten.

Tuinrenovatie

H&W Hoveniers is uiterst deskundig op het gebied van de renovatie van bestaande tuinen. Ook dat vereist namelijk veel inzicht en vakkennis. Het is van groot belang dat er oog is voor de omgeving en de waardevolle elementen die in en rond de tuin aanwezig zijn.

Vrijblijvend advies?